UA | RU

Мастурбація під час місячних

Організм дівчини - як загадковий і складний механізм, яким керують гормони, настрій, ПМС, а іноді й зовсім незрозуміло що. Чоловікам же залишається лише здогадуватися про причини різких перепадів настрою коханої та дбайливо приносити їй відерце морозива під час критичних днів.

Мастурбація під час місячнихДо речі, багато хто взагалі вважає місячні мало не хворобою якоюсь, за якої явно не до оргазмів і вже тим паче не до мастурбації.

Чи можлива мастурбація під час місячних?

Більшість дівчат під час настання критичних днів, поряд із мало приємними відчуттями в організмі, відзначають підвищене сексуальне бажання.

Але тут, як на зло, облом. Секс неможливий, не гігієнічний, чоловіка така ініціатива теж особливо не радує, і залишається сподіватися на себе, точніше на мастурбацію.

Випереджаючи запитання: "Чи можна мастурбувати під час місячних?" "А чи не шкідливо це?" , відповідаємо: однозначно ні, не шкідливо! А ось користь мастурбації під час менструації очевидна!

Як мастурбувати під час місячних

Наявність виділень передбачає, що потрібно приділити особливу увагу гігієні. І перша думка, що спадає на думку, - "як нічого не забруднити під час менструації".

Потрібно просто враховувати необхідний мінімум, це:

  1. Відвідування душу до і після самозадоволення;
  2. Очищення статевих органів від залишків виділень.

Як правильно мастурбувати під час місячних?

Процес самозадоволення під час місячних не сильно відрізняється від звичайних днів. Можна зробити собі "добре" за допомогою рук або секс-іграшки.

260 ₴

Мастурбація під час критичних днів може супроводжуватися кров'яними виділеннями, ліпше робити це в душі, ванній, або, якщо ви вибрали улюблене ліжечко, скористайтеся рушником і запасіться паперовими серветками, щоб швидко прибрати можливі наслідки. А ще краще використовувати Soft Tampons, з ними під час критичних днів можна бігати, плавати в басейні й навіть займатися сексом.

Вибираємо секс іграшку для стимуляції

Вибір іграшки безпосередньо залежатиме від способу мастурбації.

Найпростіший - це стимуляція клітора, делікатніший (безпосередньо під час місячних) - стимуляція зони G.

Єдина вимога до секс-іграшок для використання в критичні дні - це виключити носіння віброяєць, бо вони можуть заважати природному виділенню крові, що шкідливо для організму.

В іншому, жодних обмежень щодо вибору іграшок немає. Можете сміливо брати класичні вібратори, мінівібратори, анальні пробки з вібрацією, вібромасажери або вакуумні стимулятори, спрямовані якраз виключно на кліторну стимуляцію.

Як приклад можемо сміливо рекомендувати кілька моделей:

7 350 ₴
5 400 ₴

Цей стильний красень, в корпусі з ніжного і шовковистого силікону створений для нескінченних оргазмів. 14 режимів вакууму заряджених технологією Pleasure Air з двома мембранами піднесуть Вас на пік насолоди за лічені хвилини. І до речі, його можна брати з собою в душ або ванну, адже його корпус 100% водонепроникний.

1 190 ₴

Це універсальний вібратор, який стане в пригоді завжди. По-перше, він компактний, його зручно зберігати, брати з собою за потреби, а по-друге, у нього величезний функціонал. Взяти хоча б те, що ви можете керувати іграшкою з будь-якої точки світу (де є інтернет, звісно ж). 7 режимів вбудованої вібрації + необмежені налаштування у застосунку, можливість чату з коханим та маса додаткових фішок.

Правильна мастурбація під час місячних

Коли ми говоримо про правила мастурбації під час менструації, то маємо на увазі дотримання всіх необхідних умов. І найголовніша з них - ретельна дезінфекція іграшки.

Якщо стимуляція буде внутрішня, можна використовувати вібратор або фалоімітатор із презервативом. Це важливо, щоб максимально унеможливити потрапляння інфекції у вагіну. Якщо ж ви вибрали стимуляцію клітора, достатньо буде обробити іграшку антибактеріальним очисником.

І не забувайте, місячні - це не привід відмовлятися від використання лубриканта. Обов'язково зволожуйте інтимні зони лубрикантом на водній основі, тому що він максимально підходить до будь-яких матеріалів іграшки.

Користь мастурбації

Дискомфорт під час місячних знайомий практично кожній жінці. Ниючі відчуття внизу живота, спазми, болі попереку - всі симптоми напевно вам дуже добре відомі. І якщо зазвичай у хід йшли фармацевтичні препарати, то тепер ви сміливо можете використовувати альтернативу - просто по мастурбувати.

Як мастурбувати під час місячних

Дивіться, у момент настання оргазму вагінальні м'язи інтенсивно скорочуються, а вже потім настає розслаблення, з яким усі неприємні відчуття просто зникають. Та й зняти біль куди приємніше за допомогою мастурбації, ніж навантажувати організм таблетками.

Наслідки мастурбації

Наслідки від самозадоволення під час місячних буде правильніше розглянути з двох боків: фізичного та емоційного.

Почнемо з фізичної: внаслідок оргазму матка спочатку скорочується, а вже потім розслабляється. А це, як ви розумієте, безпосередньо впливає на інтенсивність місячних. Виділення стають інтенсивнішими, АЛЕ, вони відбуваються набагато швидше.

Простіше кажучи, за допомогою мастурбації ви скоротите кількість критичних днів повністю безпечним способом.

Тепер поговоримо про емоційну складову: ні для кого не секрет, що жінка після оргазму, задоволена і розслаблена, а дівчина під час місячних, з ниючими болями та нестійким настроєм - це дві різні людини. То чому б для отримання бажаного ефекту не скласти ці дві половинки разом? Мастурбація під час менструації найкращим чином вплине на ваш настрій, самопочуття, додасть блиску в очах і природного рум'янцю.

Мастурбація корисна для здоров'я

Підіб'ємо підсумки

Як бачите, мастурбація під час місячних справді здатна значно полегшити та покращити перебіг цих днів. Залишилося тільки спробувати.

А щоб все пройшло гладко, вибирайте для мастурбації іграшки перевірених брендів, таких як Womanizer, We-Vibe, Satisfyer, Magic Motion, Pretty Love. Продукція всіх цих та інших не менш гідних компаній широко представлена в нашому секс-шопі.

Також у нас ви знайдете відгуки, докладні характеристики та відеоогляди для різних моделей.

Секс шоп Перчинка буде рада допомогти зробити ваші критичні дні одними з найкращих у місяці. І нагадуємо, що крім товарів для задоволення, ми пропонуємо найкращі товари для гігієни: софт тампони та менструальні чаші.

Оцінка
Всього оцінок: 13
Коментарі (0)

Немає жодного відгуку

Пов'язані товари
Схожі статті

Контактна інформація замовника

Ім'я
Прізвище
E-mail
На пошту прийде підтвердження про прийом заяви
Моб. телефон
Номер телефону на який було оформлено замовлення

Інформація про товар

Назва товару
Номер замовлення або ТТН
Якщо у вас зберігся номер замовлення або ТТН доставки, напишіть їх - будемо вдячні :)
Суть несправності

Контактна інформація

ПІБ
E-mail
Моб. телефон

Інформація про компанію

Назва компанії
Форма співпраці, що цікавить
Інтернет-магазин
Посилання на джерела продажу
Місце ведення діяльності
Об'єм закупівель

Замовлення No {{ order_id }}
корекція даних для доставки

 

Зрозуміло! Зафіксували Ваше звернення під номером: {{ report_id }}

Щоб виправити ситуацію, будь ласка, зайдіть у ваш e-mail та напишіть нам на [email protected]
В темі листа вкажіть номер звернення: {{ report_id }}
І текст листа: "Прошу активувати мій обліковий запис"