UA | RU

Як користуватися вакуумною помпою для члена

Дивувати свою жінку в ліжку і бути справжнім сексуальним мачо прагне, напевно, кожен чоловік. Але щоденні стреси, втома і навіть перевтома не завжди дають можливість повноцінно розслабитися і насолодитися близькістю з коханою. Проблеми з ерекцією і невдоволення інтимним життям, на жаль, зараз це далеко не рідкість.

Але є і хороша новина - вакуумна помпа для члена допоможе вирішити деякі з таких важливих проблем. Якраз про це сьогодні й поговоримо.

Як користуватися вакуумною помпою для члена

Як користуватися вакуумною помпою для членаПеред тим як користуватися помпою, важливо зрозуміти, чим вона може бути корисна. Тому спочатку розберемося для чого використовують помпи.

  1. Для боротьби з еректильною дисфункцією;
  2. Для збільшення розмірів пеніса;
  3. Для отримання задоволення (мастурбації);
  4. З метою профілактики чоловічих захворювань, через рідкісну сексуальну активність.

Секрет високої ефективності помп криється в принципі її роботи. У колбі створюється вакуум і тиск, до пеніса добре надходить кров, він збільшується в розмірах, стає більш чутливим. До речі, приплив крові - це дуже корисне явище для чоловічого організму: капіляри отримують більше поживних речовин і кисню, а судини й тканини стають більш еластичними.

А одні з найбільш тривожних для чоловіків запитань: чи існують правила використання вакуумної помпи для члена? - Так, існують. І ми з вами детально їх розглянемо.

Інструкція із застосування вакуумної помпи для члена.

За допомогою тренувань з вакуумною помпою можна значно поліпшити здоров'я та отримати колосальне задоволення, особливо якщо ви оберете модель з додатковими можливостями.

Зрозуміти як користуватися помпою для члена і навчитися, можна досить швидко. Для вашої зручності ми склали докладний список.

Інструкція з використання вакуумної помпи для члена

  1. Перш ніж приступати безпосередньо до тренування, подбайте про наявність змазки - це важливо.
  2. Займіть максимально зручне положення і розслабтеся.
  3. Візьміть лубрикант та зволожте ним пеніс і м'яку манжету помпи, потім вводьте член у колбу.
  4. Починайте відкачування повітря. Якщо у вас класична модель помпи, це можна робити за допомогою груші або ручки-пістолета. В автоматичному вигляді помпи просто вибираєте потрібну програму.
  5. Відкачайте повітря, почекайте 15 секунд, потім скиньте негативний тиск і чекайте ще 15 секунд, ця перерва необхідна. Час дії вакууму на пеніс можна поступово збільшувати до 30-40 секунд. У жодному разі не залишайте пеніс у вакуумі на 60 і більше секунд, це може спровокувати неприємні наслідки.
  6. У процесі відкачування повітря пеніс почне збільшуватися в розмірах, набухати та тверднути.
  7. За часом тренування має тривати 5-10 хвилин. Новачкові достатньо 5 хвилин, а профі можуть збільшити час до 15 хвилин, але не більше.
  8. Перед тим як витягти ерегований член із помпи, потрібно обов'язково впустити в неї повітря за допомогою клапана (відновити в ній нормальний тиск).
  9. Після використання промийте колбу теплою водою та обробіть антибактеріальним спреєм для іграшок.
  10. Якщо під час тренування відчуєте якийсь дискомфорт або біль, зупиніть заняття і візьміть паузу на кілька днів.
  11. Не варто займатися з помпою щодня. Цілком достатньо 1 разу на 2-3 дні.

Що необхідно для ефективного впливу вакуумної помпи для пеніса

Важливо набратися терпіння і не чекати моментального ефекту від тренувань. Ефективне використання помпи для члена можливе тільки при проведенні регулярних занять, враховуючи всі правила і техніки.

Якщо необхідно зміцнити ерекцію безпосередньо перед інтимною близькістю, після використання помпи рекомендуємо закріпити результат ерекційним кільцем. Зверніть увагу, використовувати кільце слід не більше 30 хвилин!

Для закріплення ефекту від помпи також можна використовувати інтимну косметику. Такі виробники, як Pjur, Intt, Shunga, Orgie, Shiatsu, пропонують величезний вибір засобів для збільшення пеніса і поліпшення ерекції. Регулярні тренування в тандемі з використанням спеціальних кремів для збільшення пеніса обіцяють найбільш ефективний результат.

Інструкція із застосування вакуумної помпи для члена

Вакуумні помпи для члена, що мають попит

Під час вибору помпи обов'язково слід врахувати функціонал іграшки, матеріал, відгуки та вибрати оптимальну вартість. Але щоб вам було простіше вибирати, ми вирішили зібрати всі найпопулярніші помпи в один список і коротенько пробігтися по кожній.

Отже, ТОП-5 вакуумних помп для члена від секс-шопу Перчинка.

750 ₴

Power Massage від Toy Joy - класична модель помпи з м'якою насадкою. Внутрішній рельєф колби покритий пухирцями для додаткових відчуттів. Відкачуйте повітря, змінюйте тиск - весь процес повністю у ваших руках.

3 050 ₴

Pump Worx Travel Trio Pupm Set від Pipedream Products - цілий комплект для чоловічої насолоди та здоров'я. До набору входить вакуумна помпа, 3 реалістичні вкладки (вагіна, анус і рот) з найніжнішого матеріалу Fanta Flesh, вібропуля з батарейками, ерекційне кільце, крем для збільшення пеніса, лубрикант, антибактеріальний очищувач. Такий набір стане ідеальним подарунком для чоловіка.

3 200 ₴

Rebel Automatic Penis Pump від Orion - автоматична варіація чоловічої іграшки. Механізм відкачування повітря повністю автоматизований, він дає змогу випробувати максимальну гаму відчуттів, від легкого посмоктування до імітації глибокого мінету. Клапан регулює тиск, роблячи процес більш комфортним і безпечним. Чоловікові залишиться тільки зайняти зручне положення та отримувати задоволення.

5 660 ₴

Optimum Series Automatic Smart Pump від California Exotic Novelties - улюблена модель наших клієнтів, тому що ця помпа імітує справжні оральні ласки. Рельєф внутрішньої вкладки різноманітний і відчуття від його використання будуть надзвичайно приємними. У цій моделі є 3 різні режими створення вакууму, від новачків до просунутих користувачів. Три кнопки допоможуть з легкістю увімкнути/вимкнути іграшку, скинути тиск і вибрати потрібний режим. Працює помпа від власного акумулятора, що звісно не може не радувати.

3 600 ₴

Гідропомпа Bathmate Hydro 7 - це унікальна розробка висококваліфікованих фахівців різних професій, як-от: лікарів, фізіологів, інженерів і сексологів. Завдяки згуртованій і професійній роботі вийшло створити надійний і неймовірно ефективний прилад для збільшення пеніса.

Як бачите, використання помпи для пеніса актуальне для будь-якого віку. Використовуйте помпу для профілактики, збільшення сексуальної активності, зміни довжини пеніса, за малорухливого способу життя або ж просто для задоволення.

А вибрати відповідну модель ви зможете в нашому онлайн каталозі. Ми з радістю допоможемо знайти не тільки помпу, а будь-яку іншу іграшку на ваш смак: вібратор, фалоімітатор, мастурбатор, анальні іграшки, товари для БДСМ і багато іншого. Дякуємо, що обираєте сексшоп Перчинка!

Оцінка
Всього оцінок: 5
Коментарі (0)

Немає жодного відгуку

Пов'язані товари
Схожі статті

Контактна інформація замовника

Ім'я
Прізвище
E-mail
На пошту прийде підтвердження про прийом заяви
Моб. телефон
Номер телефону на який було оформлено замовлення

Інформація про товар

Назва товару
Номер замовлення або ТТН
Якщо у вас зберігся номер замовлення або ТТН доставки, напишіть їх - будемо вдячні :)
Суть несправності

Контактна інформація

ПІБ
E-mail
Моб. телефон

Інформація про компанію

Назва компанії
Форма співпраці, що цікавить
Інтернет-магазин
Посилання на джерела продажу
Місце ведення діяльності
Об'єм закупівель

Замовлення No {{ order_id }}
корекція даних для доставки

 

Зрозуміло! Зафіксували Ваше звернення під номером: {{ report_id }}

Щоб виправити ситуацію, будь ласка, зайдіть у ваш e-mail та напишіть нам на [email protected]
В темі листа вкажіть номер звернення: {{ report_id }}
І текст листа: "Прошу активувати мій обліковий запис"