UA | RU

Оновлення сайту

Ми оновили сайт | perchinka.ua

Ласкаво просимо!

Сподіваємося, що новий сайт вам вже почав подобатись 10-upside-down-face.svg

У цьому матеріалі я максимально коротко розповім вам про те з чого все починалося, що з цього вийшло, а що ще ні.

Процес створення щось нового і цікавого

- Ми повинні створити щось нове, інноваційний та сучасний продукт, який заслуговує на увагу наших клієнтів. Максимально дружній, інформативний та технологічний сайт, у свіжому та інтуїтивно зрозумілому дизайні.

- Звучить круто! Почув я від колег.

Що ж, мабуть того ранку, а це трохи більше ніж 2 роки тому, ми й заклали наш перший камінь. Потім ми багато креативили, дискутували, вивчали, створювали, а згодом переробляли, сперечалися, спотикалися, падали, підіймалися, шукали нові рішення. Загалом веселилися як могли 3-grinning-face-with-smiling-eyes.svg

Але не зупинялися! І так день за днем, поступово, але впевнено ми ставали трохи ближчими до поставленої мети.

Це був неймовірний час абсолютно нового досвіду та креативних ідей. Завдяки цьому проекту наш колектив познайомився із чудовими людьми, справжніми професіоналами своєї справи, а Перчинка поповнилася новими членами команди.

Що з цього вийшло?

Ось коротенька історія:

Інформативний та корисний особистий кабінет. Отже, не пошкодуйте 2 хвилини Вашого часу, зареєструйтесь у ньому прямо зараз і переконайтесь у перевагах особисто. А тим часом розповім, чому це варто зробити.

Кешбек. Тепер замовляючи улюблені товари в Перчинці, вам буде нараховуватися кешбек за покупки, який можна буде легко використати при наступних замовленнях. Баланс кешбеку відображатиметься в особистому кабінеті. Ним можна покривати не більше 40% вартості замовлення.

Система рангів. Умовно їх можна поділити на: новачок, любитель, профі та експерт. За досягнення нового рівня Ви отримуватимете різні подарунки, відкриватимуться нові функції та можливості використання сайту, а кешбек буде рости все більше і більше. З перевагами кожного рівня ви зможете ознайомитись в особистому кабінеті.

Ах, так.. Тут ще ось яка справа.

На певному етапі розробки ми подумали, що ранги із відверто "попсовими" назвами це нудно, тому ми вирішили замінити їх на такі:

Еквівалент рівняЖіночі ранги
Чоловічі ранги
НовачокРуйнівниця сердецьФаворит дівочих вподобань
ЛюбительКрутіша ніж КімКрутіший Казанови
ПрофіПерчинка спокусницяМайстер пікапу
ЕкспертБогиня коханняНебезпечний, сексуальний

Також ранги відображатимуться біля вашого імені у відгуках. Прізвище вказане в особистому кабінеті не буде відображатись з метою дотримання анонімності та забезпечення комфорту для всіх користувачів.

А як же бути, якщо відгук залишить незареєстрований користувач, запитаєте ви, який ранг відобразиться у нього?

- Тут все просто, йому присвоюється один із 10 випадкових:

Анонімний Дон ЖуанЗагадковий Хтось
Неопізнаний ЛовеласАльфа-самець під прикриттям
Проходив повзБлукаючий мандрівник
Таємничий незнайомецьВ бігах від санітара
Похітливий джедайНайшвидша рука на Дикому Заході


Отож, тут вже як кому пощастить. Напевно, це ще один хороший привід, щоб зареєструватися і не отримувати рандомні ранги 11-winking-face.svg

Але насправді, відходячи від загальноприйнятих стандартів, ми переживали про те, щоб нікого не образити. Не були впевнені, чи варто це робити. Але все ж таки зважилися, бо хотіли дарувати вам посмішки та позитивний настрій від перебування на нашому сайті. Щоб надавати високий рівень обслуговування, бути нудним не обов'язково?!

Що ж, давайте це з'ясуємо! Будь ласка, підтримайте нас вашим голосом. Ми дуже переживаємо, але приймемо результат, яким би він не був.

Опитування
Чи підтримуєте Ви ідею з незвичними назвами рангів?

Подарункові онлайн сертифікати. Ми знаємо, ви довго на них чекали. Тому ми просто не втрималися і навіть тут вирішили "винайти велосипед". З першого погляду це звичайні сертифікати, у трохи грайливому та симпатичному дизайні. Але вони мають низку переваг:

  • Активуючи сертифікат його номінал переходить на баланс в особистому кабінеті. А це означає, що якщо при розрахунку за товар сертифікатом ви не використовуєте всю його суму, його залишок не "згорить", а залишиться на балансі Вашого рахунку і ви зможете використовувати його при другому, третьому і будь-якому іншому замовленні, поки повністю не використовуєте його. Нам здається, що це круто. І ми дуже здивувалися, коли не знайшли жодного іншого магазину з таким підходом. Якщо Ви знаєте про існування такого, будь ласка, напишіть нам про це у коментарях.
  • Ви зможете персоналізувати сертифікат своїм власним унікальним побажанням коханій людині. Це побажання впишеться у дизайн ваучера.
  • Подарунковим онлайн сертифікатом від Перчинки можна покрити 100% вартості покупки.
  • Доставка та активація сертифікату займає ... зараз постараємося вас здивувати, лічені секунди!

Детальну інформацію читайте у розділі подарункові сертифікати.


Дрібниці та деталі. Їм ми приділили найбільше часу. Маленькі "приємності" супроводжуватимуть та допомагатимуть Вам постійно. Думаю ми розповімо про них пізніше в окремому матеріалі, тому що їх багатоооо 19-face-savoring-food.svg

Дрібниці не мають вирішального значення. Вони вирішують все.
Автор невідомий

Шоу продовжується

Станом на сьогоднішній день сайт пройшов кілька етапів тестування, і за результатами останнього було прийнято рішення про його запуск. Програма лояльності, вибір товару, оформлення замовлення та інші необхідні модулі працюють коректно. 

Але роботи тривають і зараз наш ресурс все ще не відображає фінальний функціонал. Деякі сторінки, функції та десятки деталей та дрібниць досі доопрацьовуються, і поступово додаватимуться. Це буде відбуватися непомітно для Вас і не викликатиме дискомфорт.

Ще буквально декілька слів про важливі речі.

Ви, напевно, вже помітили, що Перчинка стала мультимовним інтернет-магазином і з контентом тепер можна ознайомитись українською та російською мовами. Якісний переклад текстів українською мовою продовжується прямо зараз, тому не дивуйтеся, якщо виявите не перекладену сторінку.

Затримка виникла у зв'язку з тим, що ми виключили варіант із масовим перекладом контенту за допомогою програм, через недостатньо високу якість такого перекладу. Ми робимо це вручну, щоб український контент був високої якості, читався легко та із задоволенням.

Просимо не судити нас суворо за цю затримку і дати ще трохи часу. Незабаром усе буде готово.

При виявленні будь-яких несправностей чи багів та одночасного бажання допомогти розвитку ресурсу, пишіть нам про це на і ми оперативно виправлятимемо знайдені вами помилки. Також не соромтеся ділитися Вашою думкою та першими враженнями від нового сайту у відгуках до цього матеріалу. З величезним задоволенням їх прочитаємо та всім відповімо. 

На завершення хочу скористатися можливістю та щиро подякувати всім вам! Всім нашим клієнтам, відвідувачам та колегам. Дякую, що обираєте Перчинку і за те, що робите нас кращими!

Залишайтеся з нами, далі буде цікавіше 39-cowboy-hat-face.svg

Оцінка
Всього оцінок: 16
Коментарі (1)
Виолетта
Богиня кохання
07 Березня, 2023
Отличная статья
0
Схожі статті

Контактна інформація замовника

Ім'я
Прізвище
E-mail
На пошту прийде підтвердження про прийом заяви
Моб. телефон
Номер телефону на який було оформлено замовлення

Інформація про товар

Назва товару
Номер замовлення або ТТН
Якщо у вас зберігся номер замовлення або ТТН доставки, напишіть їх - будемо вдячні :)
Суть несправності

Контактна інформація

ПІБ
E-mail
Моб. телефон

Інформація про компанію

Назва компанії
Форма співпраці, що цікавить
Інтернет-магазин
Посилання на джерела продажу
Місце ведення діяльності
Об'єм закупівель

Замовлення No {{ order_id }}
корекція даних для доставки

 

Зрозуміло! Зафіксували Ваше звернення під номером: {{ report_id }}

Щоб виправити ситуацію, будь ласка, зайдіть у ваш e-mail та напишіть нам на [email protected]
В темі листа вкажіть номер звернення: {{ report_id }}
І текст листа: "Прошу активувати мій обліковий запис"