UA | RU
Бренд: We-vibe
Код: 540052

Вібромасажер We-Vibe Wand

6 240 ₴
Ви заощадите 1 220 ₴
5 020 ₴
5 см
30.9 см
Водонепроникність
Власний акумулятор
Вам може стати в нагоді
5 см
30.9 см
Водонепроникність
Власний акумулятор

Смарт масажер We-Vibe Wand

Вібромасажер We-Vibe Wand відкриває абсолютно нове, високотехнологічне уявлення про секс-іграшки. Інноваційний вібратор мікрофон ідеальний не тільки зовні, а й усередині. Під ніжною силіконовою оболонкою прихований дивовижний функціонал, який дає змогу здійснювати максимально зручне управління та ще й на будь-якій відстані.

Вівайб Венд виготовлений із безпечного та приємного на дотик матеріалу. Цілісний водонепроникний корпус дає змогу насолоджуватися стимуляцією навіть у душі або під водою. Чудовий дизайн і ергономічна форма сприяє комфортній експлуатації. Його формфактор розроблено спеціально для максимально зручного використання разом із партнером або під час ігор соло. Використовуйте його під час близькості або ж просто для звичайного масажу.

Завдяки анатомічним вигинам він комфортно лягає в руку, інтуїтивно просто управляється і не відволікає під час ласк. Головка, розташована зверху, добре згинається. Кнопка працює як димер перемикач (джойстик), що дає змогу досягти необхідних відчуттів без відволікання на складне управління.

We-Vibe Wand оснащений потужним мотором з 10 запрограмованими інтенсивностями вібро. Більше можливостей і різноманітності відкривається з додатком We-wibe App. Завантажте його безкоштовно з Google Play або App Store, синхронізуйте зі смартфоном і розважайтеся на повну! У ньому Ви зможете створювати свої режими, керувати віброхвилями онлайн або передавати управління партнеру в будь-яку точку земної кулі.

Особливо крута перчинка стимулятора - це технологія Smart Silence™. Її родзинка полягає в автоматичному ввімкненні та вимкненні вібро. У разі контакту голівки з тілом, вібрація вмикається, а коли контакт зі шкірою відсутній, то робота призупиняється.

З вібратором також поставляються дві м'які та еластичні насадки. Накладка з пелюстками призначена для пестощів клітора і сосків. Насадка з двома відростками розроблена спеціально для чоловіків і забезпечує стимуляцію пеніса і мошонки.

Особливості We-Vibe Wand

  • Приємний тілу, ніжний і безпечний силікон - не містить фталатів і латексу.
  • Ергономічний - стимулятор легко утримувати в руці, завдяки досконалому формфактору легко вибрати ідеальний кут, гнучка голівка буде слухняно згинатися для ідеального супроводу Ваших рухів тіла.
  • 100% водонепроникний - грайте з ним де завгодно!
  • Технологія Smart Silence™ - активує роботу пристрою під час контакту зі шкірою та відключає вібрації, коли дотик відсутній.
  • 2 додаткові насадки - для нього та для неї.
  • Joystick-Inspired - новаторське інтуїтивне управління силою вібрації.
  • 2 роки гарантії від Перчинки.

Вбудований акумулятор заряджається включеним у комплект магнітним usb-кабелем 90 хвилин і здатний безперервно дарувати задоволення до 2 годин часу.

Використовуйте лубриканти на водній основі для зволоження вашого We-vibe. Пізніше, не забувайте про гігієну. Обробіть виріб антибактеріальним очищувачем і промийте під струменем теплої води. Після висихання, помістіть виріб в окремий тканинний чохол для зберігання.

За посиланням можна відкрити (або завантажити) мультимовну інструкцію з використання We-vibe Wand у форматі PDF (5.51MB).

Характеристики

Бренд We-vibe
Модель Wand
Країна Канада
Матеріал Силікон
Довжина 30.9 см
Діаметр 5 см
Режими вібрації 10
Колір Фіолетовий
Ступінь водозахисту Водонепроникність
Тип живлення Власний акумулятор
Питання (0)
Задайте питання про цей товар
Відгуки покупців (0)
Залиште відгук про цей товар
Вам може стати в нагоді
Вібромасажер We-Vibe Wand
Вібромасажер We-Vibe Wand
5 020 ₴

Контактна інформація замовника

Ім'я
Прізвище
E-mail
На пошту прийде підтвердження про прийом заяви
Моб. телефон
Номер телефону на який було оформлено замовлення

Інформація про товар

Назва товару
Номер замовлення або ТТН
Якщо у вас зберігся номер замовлення або ТТН доставки, напишіть їх - будемо вдячні :)
Суть несправності

Контактна інформація

ПІБ
E-mail
Моб. телефон

Інформація про компанію

Назва компанії
Форма співпраці, що цікавить
Інтернет-магазин
Посилання на джерела продажу
Місце ведення діяльності
Об'єм закупівель

Замовлення No {{ order_id }}
корекція даних для доставки

 

Зрозуміло! Зафіксували Ваше звернення під номером: {{ report_id }}

Щоб виправити ситуацію, будь ласка, зайдіть у ваш e-mail та напишіть нам на [email protected]
В темі листа вкажіть номер звернення: {{ report_id }}
І текст листа: "Прошу активувати мій обліковий запис"