UA | RU
Встигни купити цей товар за суперціною

Акція завершена

Дізнавайся про наступні знижки заздалегідь! Підписуйся на розсилку
Бренд: We-vibe
Код: 540040

Вакуумний стимулятор We-Vibe Melt

5 480 ₴
Ви заощадите 1 490 ₴
3 990 ₴
4.5 см
13.7 см
12
Водонепроникність
Власний акумулятор
Вам може стати в нагоді
4.5 см
13.7 см
12
Водонепроникність
Власний акумулятор

Вакуумно-хвильовий кліторальний стимулятор We-Vibe Melt

Вакуумний стимулятор We-Vibe Melt - це ідеальне поєднання вишуканого дизайну, ергономічної форми й новітніх функціоналів. Маленьке диво управляється кнопочками на ручці або безкоштовним додатком на смартфоні. Завдяки запатентованій технології Pleasure Air ™ Technology забезпечується безконтактний вакуумно-хвильовий вплив на клітор, що своєю чергою не знижує чутливість. Така властивість дозволяє кожен раз досягати найпотужнішого оргазму.

Вакуумно-хвильовий стимулятор для клітора We-Vibe Melt виготовлений з ніжного силікону. Оксамитове покриття абсолютно безпечне для організму. Потужний, вбудований всередину моторчик оснащений 12 різноманітними, але тихими режимами. Пульсуючі поштовхи повітря м'яко масажують клітор, що призводить до інтенсивного задоволення і феєричних оргазмів.

Особливості We-Vibe Melt

  • Управління з будь-якої точки Землі;
  • Ергономічна форма, легко використовувати під час сексу з партнером;
  • Простий у догляді, приємний і гіпоалергенний матеріал;
  • Водонепроникний корпус;
  • Безшумний мотор на одному заряді забезпечить до 2-х годин безперервної роботи.

Насолодитись більш інтригуючими іграми можна за допомогою безкоштовного додатка We-vibe™, доступного на Google Play та AppStore.

Плавні вигини дозволяють використовувати секс іграшку під час інтимної близькості з партнером або для ласк наодинці. Зручне руків'я відмінно адаптовано для надійного утримування.

Короткий посібник з використання We-Vibe Melt

Заряджайте пристрій протягом 90 хвилин магнітним usb-кабелем (включений в комплект). Якщо індикатор швидко блимає - пристрій заряджається. Індикатор безперервно світиться - пристрій повністю заряджений. Якщо лампочка не світиться: немає живлення або погано підключений кабель до зарядки.

Для приємного ковзання застосовуйте високоякісні лубриканти на водній основі. Для очищення нанесіть на Вівайб Мелт спеціальний антибактеріальний спрей. Ретельно промийте його теплою водою. Коли він висохне, помістіть його в власний мішечок для зберігання (в комплекті). Не зберігайте інші предмети в одному і тому ж чохлі.

Щоб включити Ваш We Vibe Melt натисніть кнопку «Вкл / +». Для збільшення інтенсивності натисніть на неї ще раз або потримайте для досягнення максимальної потужності. Стимулюйте клітор маленьким носиком з округлим кінчиком не більше 15 хв в одній зоні. Для виключення стимулятора натисніть і утримуйте «Викл / -» протягом 2 секунд.

Встановіть додаток We-vibe™, щоб користуватися зручними сенсорними кнопками і змінювати рівні інтенсивності стимулятора Melt. Завантажте програму і дотримуйтесь інструкцій на екрані для синхронізації стимулятора Melt з Вашим смартфоном. Для синхронізації девайса утримуйте кнопку «Вкл / Збільшити інтенсивність» протягом 5 секунд. Для гри на відстані обидва партнери повинні встановити додаток We-vibe™ на свої смартфони. Вакуумна секс іграшка для жінок підключається до телефону, розташованому в радіусі дії Bluetooth. Після синхронізації, відправте коханому запрошення, вибравши в меню опцію «Приєднати партнера».

Как управлять We-vibe Melt с любой точки мира

Функція Bluetooth забезпечує підвищену безпеку для запобігання переривання бездротового з'єднання іншими сигналами. Виріб найкраще працює:

  • На відстані до 9,14 м по прямій в зоні видимості;
  • В радіусі до 6 м в діапазоні 360 градусів.

Для найкращого сигналу ноги не повинні бути схрещені. Для збереження заряду акумулятора пристрій налаштовано на автоматичний перехід в сплячий режим після 30 хвилин бездіяльності. Якщо його "розбудити", то вакуумний вібратор почне роботу з останнього використовуваного Вами режиму.


Інструкція: Відкрити (або завантажити) мультимовну інструкцію користувача We-vibe Melt в форматі PDF (7.61 MB)

Характеристики

Бренд We-vibe
Модель Melt
Країна Канада
Матеріал Силікон
Довжина 13.7 см
Ширина 4.5 см
Режими вакууму 12
Колір Рожевий
Ступінь водозахисту Водонепроникність
Тип живлення Власний акумулятор
Питання (0)
Задайте питання про цей товар
Відгуки покупців (6)
Давид Анатолійович
Крутіший Казанови
19 Серпня, 2023
Купував дружині, як подарунок. Їй дуже сподобалось! Каже, це неперевершені, ні на що не схожі відчуття! Зараз майже кожен секс не обходиться без цієї іграшки))
0
Оксана
Анонімний відгук
03 Березня, 2023
Як і обіцяла, поспішаю поділитися гарними новинами. Все ж таки отримала я вчора (це була 4 спроба використання) свої 5 оргазмів від мелта за більш ніж 2 години роботи і ще навіть залишилось 31% заряду. Як сказала одна блогерка в огляді на мелт: " До нього потрібно прид 63-sparkling-heart.svg очитися". Тепер мої ємоції позитивні. Можу рекомендувати!
0
Оксана
Анонімний відгук
01 Березня, 2023
Мені взагалі не сподобався. Отвір для клітора дуже маленький, за рахунок чого дуже важко досягти оргазму. Користувалась всього 3 рази, бо нещодавна придбала і тільки один раз досягла оргазму, який мені не сподобався. До того ж на приборі є дефект, ніби хтось відколупав нігтем шматочок матеріалу. До цього користувалась Пінгвіном і мені дуже все подобалось, матеріал дуже крутий на дотик і оргазми були супер! Дуже жалкую витрачених даремно грошей
1
Дана
Perchinka Team
01 Березня, 2023
Дуже прикро, що Вам не вдалося оцінити переваги іграшки. Нігтем іграшку ніхто не колупав. We-vibe на відміну від інших виробників (економ сегменту) викрористовує більш якісну технологію накладання зовнішнього шару силікону.
Більшість виробників спаюють силікон. Відповідно утворюється неприємне на дотик місце стику (шов). We-vibe покриває внутрішній хребет іграшки цільно силіконом. Для такого залиття використовують спеціальні голки. Після закінчення процесу вони витягуються і тому на іграшці залишаються невеличкі виємки, або по правильному - технологічні отвори (в основному 2 шт). Мабуть ці маленькі виємки Вам нагадали колупанням нігтів.
Додатково до іграшки у Вас була вкладена інструкція. У ній вказано: Не
використовуйте стимулятор на одній і тій самій ділянці понад 15 хвилин. Іграшка досить потужна, тому виробник все таки рекомендує дотримуватись правил викристання.
Сподіваємось, що з Мелтом Ви ще "подружитесь" і ця чудова іграшка стане приносити задоволення щоразу.
0
Оксана
Анонімний відгук
01 Березня, 2023
Звісно я розумію, що ніхто її не колупав. Але ж на пінгвіні ніяких таких моментів немає. Я теж ще сподіваюсь, що щось змінеться на краще. Обіцяю повідомити про приємні зміни. Дякую сайту. Чудовий!
0
Оксана
Анонімний відгук
03 Березня, 2023
Залишила новий позитивний відгук. Все вийшло!!!
0
Вам може стати в нагоді
Вакуумний стимулятор We-Vibe Melt
Вакуумний стимулятор We-Vibe Melt
3 990 ₴

Контактна інформація замовника

Ім'я
Прізвище
E-mail
На пошту прийде підтвердження про прийом заяви
Моб. телефон
Номер телефону на який було оформлено замовлення

Інформація про товар

Назва товару
Номер замовлення або ТТН
Якщо у вас зберігся номер замовлення або ТТН доставки, напишіть їх - будемо вдячні :)
Суть несправності

Контактна інформація

ПІБ
E-mail
Моб. телефон

Інформація про компанію

Назва компанії
Форма співпраці, що цікавить
Інтернет-магазин
Посилання на джерела продажу
Місце ведення діяльності
Об'єм закупівель

Замовлення No {{ order_id }}
корекція даних для доставки

 

Зрозуміло! Зафіксували Ваше звернення під номером: {{ report_id }}

Щоб виправити ситуацію, будь ласка, зайдіть у ваш e-mail та напишіть нам на [email protected]
В темі листа вкажіть номер звернення: {{ report_id }}
І текст листа: "Прошу активувати мій обліковий запис"